WEBSHOP

Assortiment

Bestelling plaatsen

Haarwax en gelwax

Cosmeticall biedt een breed assortiment van verschillende typen stylingsproducten van een viertal gerenommeerde merken. Al onze producten zijn van kapperskwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik.

Haarverzorging

Het assortiment van Cosmeticall bestaat op dit moment uit een tweetal producten voor de verzorging van het haar. Beide producten zijn met zorg geselecteerd en vooraf uitvoerig getest. We streven ernaar om alleen maar producten van kapperskwaliteit aan te bieden.

Huidverzorging

Op dit moment bestaat ons assortiment uit een tweetal verschillende producten om de huid te verzorgen: Red One peel-off maskers en Red One gezichtscrème.

Parfum en cologne

Op dit moment beschikt Cosmeticall over een tweetal producten in de categorie ''parfum en cologne''. Beide producten zijn van het gerenommeerde merk Red One.

Overige

In de categorie ''overige'' zijn uiteenlopende producten terug te vinden. Denk hierbij aan shaving gel, kappersmesjes en Teeth Whitener.

Probeerpakketten (extra voordelig!)

Liever eerst elke variant van een bepaald product uitproberen? Kies voor een extra scherp geprijsd probeerpakket!

Cosmeticall Voordeelbundels

Extra scherp geprijsde bundels met kwaliteitsproducten!

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@cosmeticall.nl