LEVERINGSWIJZEN

Om de bestelde producten zo snel mogelijk te ontvangen kunt u ervoor kiezen om de producten te laten bezorgen of toe te sturen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen op één van onze afhaallocaties. Informeer naar de dichtstbijzijnde locatie vanaf uw woonadres

Bezorgen
Cosmeticall bezorgt de bestellingen met een minimale bestelwaarde van €10,- gratis in de gemeente Sittard-Geleen-Born. Bestellingen uit de overige gemeenten in Zuid-Limburg worden vanaf een bestelwaarde van €20,- gratis bezorgt.

Verzenden
Voor bestellingen afkomstig buiten Zuid-Limburg kiezen wij voor verzending. Voor al onze zendingen maken wij gebruik van onze partner DHL. DHL streeft ernaar om bestellingen die voor 15.30 uur verzonden zijn de volgende werkdag bij de klant te leveren. Wij kiezen bij iedere afzonderlijke zending voor een verzekerde zending met track en trace code.

Kosten verzenden losse producten:
Minimale bestelwaarde van €10,- = €3,99 verzenden
Minimale bestelwaarde van €30,- = gratis verzending


Kosten verzenden van dozen wax (Red One, Forceone, Biowax en AC Class wax):
1 doos (48 stuks) = €3,99 verzenden
2 dozen (96 stuks) = €5,99 verzenden
3 dozen (144) = €7,99 verzenden

Overige aantallen liggen in het verlengde van bovengenoemde tarieven.
Grotere bestellingen kunnen in overleg bezorgd worden.
Kosten voor verzending naar het buitenland wijken mogelijk af.


Afhalen
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling dezelfde dag nog af te halen op één van onze afhaallocaties. Informeer naar de dichtstbijzijnde locatie.